Friday, September 24, 2010

9 Funny Question and Answers

1. What is height of Fashion?
Ans : Dhoti with a zip.

2. What is height of Secrecy?

Ans : Offering blank visiting cards.

3. What is height of Active laziness?
Ans : Asking for a lift to house while on a morning walk.

4. What is height of Craziness?
Ans : Getting a blank paper Xeroxed.

5. What is height of Forgetfulness?
Ans : Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.

6. What is height of Stupidity?
Ans : A person looking through a keyhole of a glass door.

7. What is height of Suicide?
Ans : A dwarf jumping from the footpath on the road.

8. What is height of De-hydration?
Ans : A cow giving milk powder.

9. What is Height of Kanjoosi ?
Ans : Banta’s house has caught fire and he is giving miss calls to the Fire brigade.