Friday, September 24, 2010

THE REEL HEROISM ...

"THE REEL HEROISM ........... 

 
 

"The Weak Can Never Forgive. Forgiveness is the Attribute of the Strong."

9 Funny Question and Answers

1. What is height of Fashion?
Ans : Dhoti with a zip.

2. What is height of Secrecy?

Ans : Offering blank visiting cards.

3. What is height of Active laziness?
Ans : Asking for a lift to house while on a morning walk.

4. What is height of Craziness?
Ans : Getting a blank paper Xeroxed.

5. What is height of Forgetfulness?
Ans : Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.

6. What is height of Stupidity?
Ans : A person looking through a keyhole of a glass door.

7. What is height of Suicide?
Ans : A dwarf jumping from the footpath on the road.

8. What is height of De-hydration?
Ans : A cow giving milk powder.

9. What is Height of Kanjoosi ?
Ans : Banta’s house has caught fire and he is giving miss calls to the Fire brigade.

Life's Last Moment... - 40 Photos

Scientific evidence suggests that life began on Earth some 3.7 billion years ago. The mechanism by which life emerged is still being investigated. But people in this world learn about life when they grow older and older. The life ends when death comes. Each and every living being come across death which is the life's last moment. Here we have collected some photos that might be the last moment in life for these people. Take a look...